Informasjonsmøte for foresatte

Et nytt skoleår har startet og vi ønsker alle foresatte velkommen til informasjonsmøter 24. og 31. august.

Vg1-elever, onsdag 24. august

• Klokken 17:30, Jåttåvågveien 3: Foresatte til elever på idrettsfag, helse- og oppvekstfag, elektrofag, restaurant- og matfag, utvidet praksis RM.
  • Klokken 18:30, avd. Hinna, Dr. Martha Persensgt. 1: Foresatte til elever på service og samferdsel.

Vg2-elever og Vg1-bygg, onsdag 31. august

• Klokken 17:30, Jåttåvågveien 3: Foresatte til elever på idrettsfag, helsearbeiderfag, barn/ungdom, hudpleie, fotterapi, elenergi, automatisering, kokk/servitør, matfag, byggteknikk, klima/energi/miljø og Vg1 bygg- og anleggsteknikk.
  • Klokken 18:30, avd. Hinna, Dr. Martha Persensgt. 1: Foresatte til elever på reiseliv og salg/service/sikkerhet.

Det blir først en felles orientering av skolens ledelse før en samles avdelings- og klassevis.

Gratis parkering på skolens område mens møtene pågår.