Informasjonsmøte for foresatte

Et nytt skoleår har startet og vi ønsker alle foresatte velkommen til informasjonsmøter 29.8 (Vg1 og Tilrettelagt) og 30.8 (Vg2).

Vg1-elever og tilrettelagt avdeling, onsdag 29. august kl 18:00

• Foresatte til elever på idrettsfag, bygg- og anleggsteknikk, helse- og oppvekstfag, elektrofag, restaurant- og matfag, grunnkompetanse organisert i gruppe med redusert elevtall (RM).
  • Foresatte til elever på tilrettelagt avdeling

Vg2-elever, torsdag 30. august kl 18:00

• Foresatte til elever på idrettsfag, helsearbeiderfag, barn/ungdom, hudpleie, fotterapi, elenergi, automatisering, kokk/servitør, matfag, byggteknikk, klima/energi/miljø.

Det blir først en felles orientering av skolens ledelse i skolens hovedbygg før en samles avdelings- og klassevis. Tilrettelagt opplæring samles direkte på avdelingen i deres nybygg (mellom hovedbygg og idrettshallen).

Velkommen til oss i Jåttåvågveien 3. Gratis parkering på skolens område denne kvelden.