Innovasjonscamp

• Innovasjonscamp

Tirsdag 13. september deltok elever fra Vg1 Service og samferdsel på Innovasjonscamp med Røde Kors, TV-aksjonen og Ungt Entreprenørskap. Formålet med dagen var at elevene gjennom kreative prosesser skulle jobbe med et oppdrag fra Røde Kors og TV-aksjonen.

Oppdraget var å lage en produktidé som kunne skape oppmerksomhet og engasjement rundt TV-aksjonen 23. oktober. Elevene jobbet iherdig og kreativt gjennom hele dagen. Først en del morsomme oppvarmingsøvelser i regi av Ungt Entreprenørskap, deretter jobbet de med oppdraget for Røde Kors og TV-aksjonen.

Mange spennende løsninger ble presentert til en jury bestående av politikere, lokale kjendiser og ledelsen for TV-aksjonen lokalt. 6 av 20 grupper kom til superfinalen hvorav 4 av disse gruppene var fra Jåttå. 1. plass gikk til en gruppe fra Sandnes videregående skole som foreslo et engasjerende APP-konsept ”Løp for livet”. 2. og 3 plass gikk til Jåttå med produktideene ”Snap chat filter ” med Røde kors og ”Merking av matvarer” til inntekt for TV-aksjonen. Vi hadde en flott og lærerik dag og våre elever viste stor innsats og engasjement!