Norgescup og Tine-cup

I fjor vant de tidligere Jåttå-elevene Arja Pedersen og Kim Iamram 1. plass i kokkefag under Norgescup for kokkelærlinger.

Fredag og lørdag 29. og 30. januar arrangeres årets vakreste mateventyr på Jåttå vgs.

Fredag 29. januar

Semifinale i Norgescup for kokk- og servitørlærlinger. Et 20-talls lag av lærlinger fra hele landet deltar. De har blitt valgt ut som de beste fra regionale konkurranser.

Tine-cup for kokk- og servitørelever (kl. 08.00 – 16.00). Her stiller 6 lag, fra Nord, Sør, Øst og Vest. Elevene har også blitt valgt ut som de beste i sin landsdel.

Lørdag 30. januar

Finale i Norgescup for kokk- og servitørlærlinger for  de 6 beste lagene. Her skal Norgesmestrene kåres!

«Kokkedemo»  (kl. 10.00 – 13.00). Lokale kokkekjendiser kommer for å vise sine ferdigheter; Karl Erik Pallesen fra Fisketorget lager fiskeretter, Ryfylkekokken Frode Selvåg og Kveitekongen Magnus Skretting viser kveite, Årets kokk Christopher W. Davidsen og commis Håvard Werkland, lager konkurransemat. Sist men ikke minst blir det Kokkekamp mellom Masterchef-dommer Kjartan Skjelde og «Helt Vilt» kokken Daniel Rouge Madsen.

Alle som har interesse for mat og ønsker å komme for se alle de dyktige ungdommene og våre kjendiskokker i aksjon, er hjertelig velkommen!

Mer info her,  http://www.norgescup.com/ www.nkl.no/Tinecup