Nybygget tar form

• Nybygget tar form

Fredag 9. februar var det befaring og sperreskål på nybygget som reiser seg i Jåttåvågveien. Skolebygget skal huse elever og ansatte på avdeling for tilrettelagt opplæring, og tas i bruk i august 2018.

Bygget er på 3.350 kvm og får store basis- og klasserom, mange spesialrom og gode arbeidsrom. Skolebygget er skreddersydd for elevgruppen på tilrettelagt, og som det ble sagt på sperreskålen «dette er ikke bare et vanlig kontorbygg, men et bygg med mening».

Byggeprosjektet har et stramt tidsskjema men er i rute. På sperreskålen ble alle involverte i prosessen behørig takket av Rogaland fylkeskommune sin representant. Elevene på restaurant- og matfag stod for nydelig servering av ulike varme retter og flott kake.

Vi gleder oss til å ha hele skolen samlet i Jåttåvågveien fra august 2018.