Offisiell åpning av nybygget

Det nye skolebygget på Jåttå vgs, bygg C, ble onsdag 28. november offisielt åpnet med snorklipping og tale av fylkesordfører Solveig Ege Tengesdal. Bygget, som ble tatt i bruk til skolestart i august, huser til daglig ca 60 elever og 60 ansatte på avdeling for tilrettelagt opplæring.

Elever, ansatte, politikere, prosjektledere og entreprenør er svært stolte av det flotte bygget. Det kom klart fram i hilsener, taler og musikkinnslag. Elevtillitsvalgt Maria Jørgensen ledet åpningen sammen med rektor Bjørn Olav Lea. Tilrettelagt sitt eget band stod for det kulturelle innslaget med «Jåttå-blues» og «Bare så du vett det».

Åpningen ble avsluttet med kake og omvisning på bygget med elevene Robert U. Nielsen, Ulrik Johansen og Sander Wåge som guider.

Bygg C ble gjennomført som totalentreprise med ca 1 års byggetid. Bygget har mange undervisningsrom i ulike størrelser, en flott foaje, en liten gymsal, musikkrom, kjøkkener, formingsrom og behandlingsrom.

Flere bilder fra åpningen finner du på  Jåttå sin facebook-side.