Seier til Jåttå-elever

• Seier til Jåttå-elever

28. januar ble det gjennomført Rogalandsmesterskap for unge bakere og konditorer. Jåttå-elever fra Vg2 Matfag, Amanda Båtnes og Heidi Anett Bols Hansen fikk 1. plass for konditorer. Seieren for bakere gikk til tidligere Jåttå-elev Jåttå Espen Moen. Han er nå lærling på Buøy Bakeri og Konditori AS.

Flere Jåttå-elever fikk pall-plassering under mesterskapet. 2. plass gikk til tidligere Jåttå elev Helene Gyland, nå konditorlærling ved Våland Dampbakeri. 3. plass gikk til Bryne vgs. Lirije Morina fra Vg2 Matfag på Jåttå fikk en flott 4. plass.

Det var Stavanger og Omegn baker- og konditorlaug som arrangerte mesterskapet i samarbeid med lærere fra Jåttå. Konkurransen var for deltagere opp til fylte 23 år.

Konkurransen ble gjennomført på Jåttå vgs, der det også var minimesse med representanter fra baker- og konditorbransjen. Arrangementet ble avsluttet med årsmøte og festmiddag med Stavanger og Omegn Baker- og konditorlaug. Festmiddagen ble laget og servert av elever og lærere på Vg2 kokk og servitørfag, Jåttå.

Rogalandsmesterskapet ble et svært vellykket arrangement, med gode tilbakemeldinger fra bransjen og lauget.

Les mer om arrangementet her:  www.bakeri.net/toff-konditorkonkurranse-rogalandsmesterskapet