Velkommen til skolestart mandag 19. august

Vi ønsker alle elever velkommen til skolestart mandag 19. august. Vg1 elever møter kl. 09:00, Vg2- og Vg3/Vg4-elever møter kl. 11:00 i skolens hovedbygg i Jåttåvågveien 3. Elever på Tilrettelagt opplæring møter kl. 08:15 i bygg C på samme adresse.

Elever på utdanningsprogrammene Bygg og anleggsteknikk, Elektrofag, Helse- og oppvekstfag, Idrettsfag, Påbygg, Restaurant- og matfag og Grunnkompetanse organisert i gruppe med redusert elevtall (utvidet Praksis RM og BA) møter i store amfi i skolens hovedbygg. Her blir det felles info før hvert utdanningsprogram samles hver for seg.

Elever på Tilrettelagt opplæring (spesialundervisning i liten gruppe arbeidslivstrening og hverdagslivstrening) møter direkte i bygg C kl 08:15. Skoledagen på tilrettelagt varer til klokken 11:30.