Vellykket Rogalandscup

Fredag 7. og lørdag 8. november ble Rogalandscup for kokkelærlinger arrangert av Kokkenes Mesterlaug Rogaland med Oldermann Anita Løyning i spissen.

12 lag fra ulike restauranter og bedrifter i Rogaland møttes til dyst her på skolen. Under semifinalen var hovedråvaren kylling etterfulgt av breiflabb, blåskjell og ørretrogn i finalen.

Ivrige, dyktige lærlinger med spente lagledere gjorde en formidabel innsats – og tryllet fram de lekreste retter. Her var ingenting overlatt til tilfeldighetene – og det lover veldig bra for våre framtidige yrkesutøvere.

Våre elever som ofret 2 fridager for å bistå med oppvask og rydding, gjorde arbeidet med stor glød og entusiasme som fikk laugsmedlemmer, kjøkkensjefer, lærlinger og øvrige til å uttale "for noen fantastisk kjekke, flinke og positive ungdommer – vi har ikke ord".

Konkurransen var knivskarp og dommerne hadde en krevende jobb med å bedømme resultatene. Da poengene var behørlig summert og hoveddommer Frode Selvåg kunne offentliggjøre resultatene, var det

Arja Pedersen og Kim Lamram fra Spiseriet og Allert Andre Middelthon og Ernesto Romero Hilton fra Cafe de France (alle tidligere elever fra Jåttå vgs) som gikk av med seieren!

Vi gratulerer og ønsker de lykke til i Norgescup som arrangeres på Jåttå vgs 23. og 24. januar 2015!