Vellykket Rogalandsmesterskap

16. februar ble det arrangert Rogalandsmesterskap for unge bakere og konditorer på Jåttå vgs. Arrangementet var et samarbeid med Stavanger og Omegn Baker og Konditorlaug. I tillegg til premiering av beste konditor og baker ble det arrangert fagkonferanse i regi av Baker og Konditorbransjens Landsforening, samt minimesse med flere leverandører.

Det deltok 10 konditorlag og 3 bakerlag i konkurransen.

1. plass konditor gikk til Maren Sunde, Vaaland Dampbakeri og konditori.
  1. plass baker gikk til fjorårets Jåttå elev Caroline Aasen fra Samson bakeri i Oslo.
  2. plass baker stakk Jåttå elevene Mia Haugvaldstad og Vivian Haugvaldstad av med, de ble i tillegg årets nykommere.

Vi gratulerer til alle vinnerne!

En av baker-dommerne var også tidligere Jåttå-elev, Nikolai Meling. Han er i dag ansatt i Porsgrunn og med på landslaget, og imponerende 3. best i verden på baking.

Arrangementet ble avsluttet med festmiddag for gjester og deltakere i skolens restaurant. Her serverte skolens Vg2 kokk og servitørfagelever en nydelig 4 retters middag. Desserten var produkter fra dagens konkurranse, så her var det mye delikat og smakfullt for gjestene.

Dette var et utrolig kjekt arrangement og Jåttå takker alle leverandører, frivillige og Stavanger og Omegn Baker og Konditorlaug for samarbeidet. Vi gleder oss allerede til neste år!