Bygg- og anleggsteknikk

Bygg- og anleggsteknikk

Har du praktisk sans og et godt håndlag? Er du interessert i bygg, anlegg og tekniske installasjoner? Da kan bygg- og anleggsteknikk være noe for deg.

Bygg- og anleggsteknikk på Jåttå har store, moderne verksteder med nytt utstyr. PC brukes aktivt i opplæringen og elevene får jobbe med praktiske oppgaver. Vi samarbeider tett med næringslivet og praksis på en arbeidsplass er en del av opplæringen.

Vg1 bygg- og anleggsteknikk er grunnlaget for fagbrev innenfor mange håndverksfag. På Vg2 tilbyr Jåttå undervisning i programområdene byggteknikk, og klima-, energi- og miljøteknikk.

Etter fullført Vg2, læretid og bestått fag/svenneprøve får du fagbrev eller svennebrev. Tar du ett år til på skole (påbygging til generell studiekompetanse) eller forkurs ingeniør, kan du søke opptak til høyskole og universitet. Ved høyskoler som tilbyr y-vei kan du begynne rett på ingeniørutdanning uten å gå veien om studiekompetanse eller forkurs.

Del denne artikkelen på:
TMT på yrkesfag

Er du idrettsungdom og blant de beste i din idrett? Ønsker du å trene samtidig som du tar videregående skole? Passer yrkesfagutdanning bedre for deg enn studiespesialisering? Da er Jåttå videregående skole for deg!

Kontaktperson