Helse- og oppvekstfag

Lliker du å jobbe med mennesker er helse- og oppvekstfag noe for deg. Utdanningen gir deg jobbmuligheter både i offentlige og private virksomheter.

Helse- og oppvekstfag på Jåttå videregående skole har flere praksisrom som brukes aktivt i undervisningen. I tillegg er praksis i form av utplassering på ulike arbeidsplasser en viktig del av opplæringen.

Vg1 helse- og oppvekstfag gir generell opplæring om ulike yrker innenfor helse-, sosial- og oppvekstsektoren. Etter fullført Vg1 kan du fortsette med ett av disse programområdene på Jåttå:

• Barne- og ungdomsarbeiderfag
  • Fotterapi og ortopediteknikk
  • Helsearbeiderfag
  • Hudpleie

Etter fullført Vg2 for barne- og ungdomsarbeiderfag, helsearbeiderfag og ortopediteknikk følger 2 års læretid. Etter bestått fagprøve får du fagbrev. Hudpleie og fotterapi har 3 års opplæring i skole og Jåttå tilbyr Vg3 hudpleier og Vg3 fotterapi. Dette tredje året gir yrkeskomptanse.

Hudpleie

Velkommen til vår hudpleieklinikk!

Fotterapi

Velkommen til vår fotterapiklinikk!